Οι Δραστηριότητες του Λυκείου μας


ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ - ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

Στις 24 Νοεμβρίου 2015 ιδρύθηκε ο Σύλλογος Αποφοίτων του Σχολείου μας

Θόδωρος Σταυριανόπουλος(απόφοιτος του 2ου και Διευθυντής από 2014-…)

Σήμερα τις πιο πολλές φορές συναντιόμαστε με την ευχαρίστηση μόνο όταν αναπολούμε το παρελθόν μας, μόνο όταν η σκέψη μας και το μυαλό μας γυρνά στα ανέμελα μαθητικά μας χρόνια. Το λέω αυτό γιατί όπως κατάντησε η ζωή μας, όλο γκρίζο τοπίο βιώνουμε στην καθημερινότητα μας χωρίς κουράγιο να δούμε αισιόδοξα το μέλλον. Το φως στο τούνελ λιγοστό δεν φθάνει να φωτίσει το αύριο.
Το αρχείο του σχολείου μας τροφοδοτεί με ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις την ιστοσελίδα του σχολείου δίνοντας την δυνατότητα στους αποφοίτους του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου να ανοίξουν ένα παράθυρο και να θυμηθούν ευχάριστες μαθητικές στιγμές του παρελθόντος. Αυτή η προσπάθεια βελτιώνεται και εντατικοποιείτε χάριν και της δικής σας συμβολής με το αρχειακό υλικό που μας στέλνετε. Εκτιμώ ότι η θετική απόφαση- έγκριση που λάβαμε πρόσφατα από το Πρωτοδικείο σχετικά με το αίτημά μας περί ίδρυσης Συλλόγου αποφοίτων μαθητών 2ου Γυμνασίου –Λυκείου Καλαμάτας θα ενθαρρύνει την όποια προσπάθεια και ενέργεια που θα αφορά το σχολείο μας. Ως Διευθυντής αλλά και απόφοιτος του 2ου ένοιωσα αυξημένη υποχρέωση και ευθύνη σχετικά με την ίδρυση Συλλόγου αποφοίτων καθώς και για την αναβάθμιση και διόγκωση από αρχειακό υλικό της ιστοσελίδας του σχολείου.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα με εκλογική διαδικασία όπως προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου Αποφοίτων μας η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα αντικατασταθεί με το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ. Σ.).